За нас

Вип Хотелот се наоѓа во близина на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" и спроти новиот East Gate Mall. Нашите модерни и вкусно уредени соби ве чекаат вас да поминете плоден викенд, како и релаксиран одмор или убава вечер после работа. Ќе се чувствувате удобно многу брзо. Нашите сместување ги задоволуваат вашите очекувања, потребите и да одговорат на сите видови на професионалци.

Стил на хотелот и амбиент
Пријатен градски хотел украсен во топли бои и со многу светло дрво.

Посебни карактеристики на хотелот
Собите се со фрижидери и клима уред. Користите бесплатен паркинг простор во предниот дел на ВИП Хотелот. 24-часовна рецепција и снек бар Ви стојат на располагање.

Податоци за хотелот
Хотелот е изграден во 2004. Последна целосно реновирање во ноември 2015. Број на катови 4. Вкупниот број на соби е 51. Сите соби содржат клима уред, кабелска телевизија, мини бар, безжичен интернет, купатило со фен. Градски хотел, бизнис хотел, трговски саем хотел, трговски саем / конференциски хотел.

Знаменитости од Скопје и Македонија