Хотел Скопје

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

39 евра ноќевање. Дополнително појадок е 5 евра. Дополнително шведска маса, ручек или вечера со супа и салата, десерт за 9 евра по оброк.

инфо за достапност...

ДВОКРЕВЕТНА СОБА

55 евра ноќевање. Дополнително појадок е 5 евра. Дополнително шведска маса, ручек или вечера со супа и салата, десерт за 9 евра по оброк.

ТРОКРЕВЕТНА СОБА

69 евра ноќевање. Дополнително појадок е 5 евра. Дополнително шведска маса, ручек или вечера со супа и салата, десерт за 9 евра по оброк.

инфо за достапност...

ЧЕТИРИКРЕВЕТНА СОБА

79 евра ноќевање. Дополнително појадок е 5 евра. Дополнително шведска маса, ручек или вечера со супа и салата, десерт за 9 евра по оброк.

инфо за достапност...

Надвор

 • Тераса

Храна и пијалок

 • Бар
 • Појадок во соба

Интернет

Бесплатно! WiFi интернетот е достапен во сите простории од хотелот.

Беспалтен паркинг! 

Услуги

 • Услуга во соба
 • Packed Lunches
 • Изнајмување на автомобили
 • Превоз до аеродром (со доплата)
 • 24-часовна рецепција
 • Перална
 • Хемиско чистење
 • Услуга за пеглање
 • Состаноци и банкети
 • Факс и фотокопир услуги

Општо

 • Весници
 • Соби за непушачи
 • Фамилијарни соби
 • Лифт
 • Клима уред
 • Одредени зони за пушачи